Personlig trener

Våre PTèr har spesialkompetanse innen sine fagfelt, og er klare til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.  I tillegg til å ha en stor treningsfaglig kompetanse, er de også gode motivatorer. Devil motivere deg for å få deg til å prestere ditt beste! Din personlige trener (PT) er en profesjonell treningspartner som effektivt hjelper deg å nå dine mål, samtidig som du lærer mye om deg selv og trening mens dere trener.

En PT kan hjelpe deg med alt fra å komme i gang med din trening til å legge opp spesifikke treningsprogram for å nå spesifikke mål, for eksempel å gå ned i vekt eller å løpe en maraton.

Våre personlige trenere:
Deimantas

[table “4” not found /]

Slik er det å trene med en personlig trener (PT)

Din PT kan hjelpe deg med alt fra kostveiledning til individuelt tilpassede treningsprogram. Først og fremst er din PT med deg i hele treningsøkten og passer på at hver øvelse og bevegelse gjennomføres optimalt i tillegg til å motivere deg til innsats gjennom hele treningen.

Raskere effekt med personlig trening

Det er få ting som er så motiverende som å både kjenne og få dokumentert at man kommer i bedre form! Stort sett alle som trener med personlig trener, oppnår resultater raskere enn om man trener alene. Det personlige møtet med en kompetent personlig trener, gjør at du møter opp til trening og gjør ditt ytterste i hver treningsøkt, selv på dager da du egentlig kunne tenkt deg å gjøre noe annet.

Tren med din pt så ofte du vil – du bestemmer!

Du bestemmer selv hvor mange ganger du vil ha en PT. Har du aldri prøvd før, bør du prøve minst tre treff (25 eller 55 minutter pr gang). Mange av våre medlemmer, bruker personlig trener hele året, flere ganger i uka, mens andre bruker PT i ulike deler av året. Felles for dem alle, er at den personlige treneren gir deg og treningen din det lille ekstra – HVER gang!

<  Gå tilbake til GYM